fredag 22. oktober 2010

Enda et telyskort. + et julekort

I går hadde jeg besøk av to hyggelige scrappedamer. Siden begge hadde lyst til å lage telyskort, så slang jeg meg liksågodt på. Det er ganske likt som det forrige jeg laget, siden jeg hadde litt ark og sånn liggende klart. Har brukt utklippsark og mønsterark fra Minnehjørnet. Kantpunch fra Martha Stewart. "Vinduet" er kuttet ut med en spellbinders dies.

Forsiden


Innsiden




Her er årets første ordentlige julekort. Det går trått, men det går i det minste fremover med produksjonen. Føler meg ikke helt i det kreative hjørnet, men det ble nå ikke så aller verst, synes jeg.

Utklippsark fra Minnehjørnet. Mønsterarket er jeg faktisk ikke sikker på hvem som har laget, men det er i hvert fall kjøpt på Minnehjørnet. Har brukt hvit cracklepaint på chipboard-hjertet, og litt glitter-"lim" på snøkrystallen.


mandag 18. oktober 2010

LO'er laget i helgen

Beklager dårlige bilder. Det kommer av at jeg var så lat at jeg ikke gadd å ta sidene ut av lommene..



 

Litt flere bilder..

Et telyskort som jeg laget på et kurs. Ble fornøyd med resultatet, så jeg tror jeg må lage flere slike!




Et 3D-kort som også ble laget på et kurs.

Ski-treff

I helgen var jeg så heldig at jeg fikk kose meg sammen med en haug med scrappedamer fra fredag til søndag. Det var kjempekoselig og supermoro å få utfolde seg sammen med så mange andre scrappegale :)

Her er noen bilder av helgens produksjon:


Adventslys som skal gis bort :) Har planer om å lage en til meg selv også.

 


Et staffelikort (?) med Tilda som er fargelagt med Promarkers. Kjøpte meg nye spellbinders dies, og måtte selvfølgelig teste de ut :) Har brukt hvite blomster og lagt farge på med promarkersene i kantene.



Et bursdagskort til faren min som har bursdag snart. Har brukt crackle accent på stempeltrykket, men det er så og si umulig å se på bildet.

lørdag 2. oktober 2010

Elefantkort :)



Kjøpte meg et magnoliablad her om dagen, og da ble jeg så inspirert at jeg måtte lage et kort. Manglet litt av pynten jeg kunne tenkt meg å bruke da, men pytt pytt. Sånn går det når man ikke er helt inne i scrappeverden om dagen :)