fredag 26. november 2010

Ljos i stova!

Da har jeg endelig fått somlet meg til å lage adventslysestake til meg selv også. Laget den litt enklere enn den forrige, og ble egentlig ganske fornøyd med resulatet.

 Har brukt lilla bånd, en martha stewart punch, bølgepapp og en charm på hvert lys. Tallene, som dere kan se på neste bilde, er stanset ut i sølvkartong med et QK-alfabet.
Bilde i sort-hvitt. Her ser dere tallene også.Har dekorert noen lys som skal gis bort i julegave, men beholdt et selv fordi resultatet ikke ble helt 100%. Brukte servietter fra Sagen Vintage som jeg klipte til. Synes det var vanskelig å finne noen fine servietter med engler på, men endte til slutt på disse selv om de var noget stiv i prisen.

Bildene er i sorthvitt, og det er ene alene fordi jeg synes bakgrunnen ble forstyrrende hvis den var i farger. Motivet er uansett i grå-sort. Ser at lyset ble litt langt for lysestaken, men pyttpytt. Se bort i fra at glasset er skittent.. Jeg fjernet bare et annet lys og puttet oppi dette, så jeg rakk ikke å vaske den.


Nærbilde av motivet

Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar